Annons

Annons

8 favoriter

Hej! Här kommer ett inlägg med 8 av mina bästa glutenfria, färdiga produkter. Jag vet själv att jag lätt hamnar i samma hjulspår när jag ska fylla på mitt glutenfria skafferi, så här är 8 produkter som du kan testa nästa gång du åker och handlar!

Annons

 

Salted  caramel chocolate chip cookies från Semper

Sjukt goda. Alltså sjukt. Jag gick i ett års tid till en annan mataffär än min närmsta bara för att få tag i dessa kakor.

 

 

Havreknäcke från ICA

Så bra konsistens på detta knäckebröd! Liksom sprött utanpå med lagom mycket motstånd, utan att vara så porröst att det går sönder. + prisvärt.

 

 

 

 Ströbröd från Finax

Det klart mest neutrala glutenfria ströbrödet jag hittat. Funkar superbra att panera med!

 

 

 

Kick! Raspberry från Semper

Lite som START-müsli. Alltså typ kaksmulor. Guilty pleasure-frukost at its finest.

 

 

 

Oat & Carrot Rolls från Provena

Mitt bästa frukostbröd alla kategorier. Svindyrt och endast 4 bröd per påse, men jättegod smak och härlig konsistens. Värmer först i micro och sedan några minuter i ugn för en krispigare yta.

 

 

Glutenfri pasta från Barilla

Jag tycker att Barilla gör klart bäst glutenfri pasta! En vinnare när det kommer till konsistens och smak.

 

Chicken fingers från Schär

Som jag har saknat chicken nuggets sedan jag blev glutenintolerant. Men dessa. Smakar. Som. Chicken. Nuggets!! Sjukt frasiga och goda! Ät gärna med lite sweet chilisås. En räddare att ha i frysen.

 

 

Danskt mörkt bröd från ICA

Alltså även om brödskivorna är sjukt små så tycker jag extremt mycket om det här brödet. Äter det nästan varje morgon till frukost. Detta bröd är grovt på riktigt, inte som alla andra glutenfria limpor som är ”grova”.


Kommentera

Annons


Annons

Senaste från Året Runt

Laddar